fbpx

Dosta vam je loših vesti? Onda uživajte uz The Tilt i novu pesmu koja vraća u zlatne 80-e!

Da li vam nedostaje stari dobri vajb osamdesetih? Beogradski synthwave bend, koji čine ozbiljna imena domaće pop-rok scene, The Tilt, ima pesmu za vas.

Nakon izrazito pozitivnih reakcija na numere “Random” i obrade viralnog hita “Karakondžula”, autor projekta, Vladimir Đedović, odlučio je da treći singl “Holy Ground” plasira kao spot.

Pored stalnog gitariste Mladena Pecovića, gostujuća pevačica na numeri je Milica Grujičić iz dobro poznatog klupskog benda Lezz Go.

“Pošto je cela muzička industrija pretrpela kolaps, umesto pripremanja živih nastupa energiju sam u potpunosti preusmerio na autorski rad”, kaže Vladimir i dodaje: “Želeo sam da kroz ovu pesmu podsetim na neke davne zlatne godine i ne samo zvuk već i boje na kojima je većina nas odrasla.”

Kako Vladimir navodi, osamdesete su upravo osnovni recept koji možete očekivati na predstojećem debi albumu “Skill Shot”. Osim YouTube servisa, The Tilt možete pronaći i na streaming platformama kao što su Spotify, Deezer ili iTunes.

Vladimir Đedović je već skoro 20 godina na sceni. Početak karijere vezuje ga za Smederevo odakle je sa legendarnim hevi metal sastavom Alogia snimio nekoliko studijskih i live albuma. Putem ove saradnje, među nekolicinom snimljeniih studijskih albuma vredi napomenuti i saradnju na projektu Ace Celtica iz Orthodox Celtsa pod imenom Despot.


Trenutno je član Osiromašenog Uranijuma, benda koji već 3 godine redovno nastupa sa Dr Neletom Karajlićem.

Preporuke s weba

Komentari