fbpx

Ivan Ivanović ponovo na ekranima! Pogledajte prvu emisiju – nikog nije štedeo!

Stara izreka kaže – ko hoće, pronaći će način! Naš poznati voditelj Ivan Ivanović, nakon prekida angažmana s televizijom Prva pronašao je način da emituje svoju emisiju – a da to ne ugrožava njegov autorski rad i slobodu.

Kao što smo najavili, nasuprot glasinama da se emisija nastavlja na nekoj drugoj televiziji, Ivan Ivanović je svoju emisiju “prebacio” na YouTube. Šala koju je izrekao u poslednjoj (neemitovanoj) emisiji, da se snimanje nastavlja u njegovom stanu i da će se zvati “Skromno veče s Ivanom Ivanovićem” ispostavila se kao odlična ideja!

Prepoznatljiva scenografija, raspoložena publika, muzička podrška i sve je maltene kao i pre.

– Loša stvar je što kačimo snimke na YouTube, dobra stvar je što nema ko da nam sklanja snimke – rekao je voditelj u uvodnom obraćanju.

View this post on Instagram

Od 22h na YT Link in bio

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

S obzirom na tehnička i finansijska ograničenja, novi koncept emisije je takav da nema gostiju u studiju – namesto toga, voditelj i ekipa su se potrudili da to nadomeste šalama i prilozima.

Zanimljivo je da je tim koji radi na emisiji ostao neizmenjen – svi saradnici Ivana Ivanovića zdušno su prihvatili da učestvuju u novom formatu.

Emisija je počela standardno, s duhovitim osvrtom na dešavanja iz naše zemlje – šarmantni Ivanović nije štedeo nikoga, ni medije, ni politiku, kao ni poznate ličnosti. Publika se smejala i aplaudirala sve vreme, naročito uz “rečenice koje možeš reći tokom protesta, ali ne i tokom seksa”.

Emisiju je za nepunih 12 sati pogledalo čak 215 000 ljudi, a reakcije gledalaca su više nego pozitivne.

ivan ivanović

Video možete pogledati ovde. Kako se vama dopada novi format Ivana Ivanovića?

Preporuke s weba

 1. mtskc kaže

  3 BRAVO za Ivana i Prijatelje ! većinom kada pišem svoje Mišljenje & Komentar traže da NE vređam rasno, polno, nacionalno bla, bla, a skidali su mi komentare jer sam NJIH uvredio ISTINOM – a to zaboraviše usloviti tj. da je i Istina škodljiva ! Ivane bio si pomalo zauzdavan do sada (osetilo se to) ali nadalje ti želim Dobar Rad na tvoje i Zadovoljstvo tvojih saradnika i naravno naše s puno otvaranja na YouTube ! ! ! budi pronicljiv nešto kao Đorđe, kada ih ubodeš da ne znaju to odmah već da kasnije ukapiraju kad je kasno i bajato ! Veliki POZDRAV, Mata, Sonta, (okrug Sombor),

 2. Paja kaže

  Ne znam kako je ostalima, ali meni NIJE nedostajao baš ni malo.

  1. Peka kaže

   Ni meni ne fali ni najmanje

Komentari